17 juni 2010

Bad


Idag var det ännu varmare än i går, SKÖÖÖNT!!!! Efter en tur till sta´n (tandläkare med dotra och till sparis) åkte vi raka vägen hem. Väl hemma plockade jag in varorna i kyl och skafferi, och så fort det bara var möjligt, raka spåret ner till stugan.
Snabbt av med kläderna och på med bikinin och njuta av solen. Planterade lite blommor som jag hade med hem from the big city, blev riktigt fint. Sedan fixade jag lite lunch som jag tog med ner till stranden och kaffet togs oxå med. Belägrade solstolen och bara njöt av det vackra vädret, äntligen, och lyssnade på naturen. Läste lite i boken, som är en trogen följeslagare, reste mej ur stolen, och lade mej på berget, för att eventuellt oxå få färg på ryggen.
Vid lunchtid kom bästaste svåger och svägerska ner, och gjorde mej sällskap. Det är alltid lika trevligt, när dom hälsar på. Vi hade en skön pratstund tillsammans, som vi avslutade med ett dopp, 18 gr. i vattnet. Blir sakta men säkert varmare och varmare. Kort sagt, en helt underbar dag på semestern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar