11 juni 2010

Sommar


Äntligen!!!! Ledig helg och sedan semester fem veckor. Fett skönt, som ungdomarna säger. Hoppas det blir fint semesterväder. Just nu regnar det, men det gör nog bara gott, till naturen. Jag har väl inte planerat så mycket. Känns som om det inte är lönt, det bara skiter sej för det mesta. Då är det bättre att ha det öppet, så behöver man inte bli så besviken.
Har tänkt att jag ska bo i stugan i alla fall. Får se om jag får maken med mej. Han kan ju lika bra köra därifrån på jobb. Tar väl fem minuter ungefär.
Är tänkt att ungdomarna ska bo här hemma, och ta hand om huset och kattorna. Känns bra, att dom börjar bli så vuxna, så dom kan ta hand om sej själva.
Eventuellt ska det komma nå´t barnbarn och sova över nå´n natt oxå. Dom brukar tycka om att sova med farmor/mormor och morfar/Kenneth i stugan. Är det fin väder blir det mycket bada och sola. Och läsa några böcker. Bli sommaren så, blir det en bra semester. Semestern är ju till för att vila och ta igen sej, så man orkar ett år till på jobbet.
Ha det gott alla sommarbloggare!!!

2 kommentarer:

  1. oh, vilken fint dass..där kan man sitta länge o njuuta...

    SvaraRadera
  2. Du är välkommen och avnjuta dasset när det passar

    SvaraRadera