27 september 2011

Utvärderingar.

  Har nu jobbat på min nya arbetsplats i två och en halv vecka, och måste säga, att det är ju långt ifrån klart allting.  Kan ju inte begripa, varför det skulle vara så förtvivlat bråttom att flytta in. Det skulle ha underlättat för alla parter, om alla detaljer, som gör att det ska fungera praktiskt, skulle ha varit åtgärdat. Som det är nu, finns det mycket som inte är som det ska. Bl.a. finns inte alla tvål / desinficeringsautomater, uppsatta, vilket gör att "tvålpåsarna" ligger lösa på handfaten, och kladdar. Det fattas saker både här och där. Diskmaskiner och andra maskiner är inte färdigt kopplade, eller har fått det medel, som hör till just den maskinen.
  Som grädden på moset, så är inte alla saker på plats i lagerutrymmen och andra förråd. Och är de på plats, så vet inte personalen i vilket förråd, det finns, ännu!  Nu låter jag säkert väldigt gnällig, men jag är trött, efter de här intensiva veckorna. Det har varit ett ganska digert arbete, att städa igenom hela tre av våningarna, i vårt nybygge. Tur att vi är fyra stycken, som delar på arbetsuppgifterna.
  Många steg har det blivit, när vi har sprungit mellan alla moduler, ner till chefen, till lagret, tillbaka igen, för att ordna, fråga, handla, och där i mellan ska vi oxå hinna STÄDA!!! Plus lära oss nya maskiner och lite andra städmetoder. Ibland har man känt ren frustration, över hela situationen. Hur som helst börjar vi i alla fall få in lite rutiner, i vårt arbete, och allt blir säkert bra, bara tiden får gå. Men ibland är det skönt att få skriva av sej lite upprörda känslor.
   Och det höll jag på glömma!! Vi har ju fortfarande saker kvar på det gamla stället, som ingen har hunnit hämta. Får väl se när det ska bli av.  Men det ordnar sej säkert det oxå, som allting annat.
Kram alla ni som hittar min blogg!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar