1 september 2011

segt!!

Har ledig dag, och det har varit lite segt, har egentligen inte fått något vettigt gjort. Men det är nog bra med så´na dagar oxå.
  Känns som om hösten står och lurar bakom knuten. Solen har skinit mellan molntapparna, och ibland har det kommit en liten skur. Är lite vemodigt, den här årstiden, tycker jag. Alla sommargäster åker hem, och det blir tyst och stilla i byn. Inte för att turisterna för så mycket liv, men de hörs ju i alla fall. Alla sommaraktiviteter liksom bara försvinner, man kommer av sej, med det man brukar göra på sommaren.
  Hoppas ändå, att vi ska kunna övernatta någon natt ännu i stugan, innan det blir för kallt. Men hösten är oxå en vacker årstid. Alla vackra färger, lite frostnupet och hög luft. Naturen förbereder sej för vintern.
  Släkten brukar även den försvinna hem till sina vinterboenden. Man ses inte så ofta på vinterhalvåret. Fast å andra sidan, har vi inte träffats mycket den här sommaren heller. Alla har varit upptagna på sitt håll. Fast lite har vi ändå umgåtts med några av släktingarna.
  För tillfället håller jag på förbereder mej för tjejmilen, i helgen. Ska gå den tillsammans med mina döttrar och en kompis till en av dessa. Blir säkert en upplevelse, lita annorlunda mot när man går här hemma. Fast jag har ju gått kanonloppet ett år förut, och det gick  bra, och det var ju dubbelt så långt.

   På jobbet håller vi på med flytten till vårt nya sjukhus, inne i sta´n.Det är mycket tankar kring det. Hur det ska bli, vilka arbetstider vi får, vad som ska packas med. Det är så stort och fint det nya, och ingen vet egentligen någonting. Men jag tror det löser sej, bara vi kommer på plats. Man är tvungen att jobba sej in i allt det nya, så blir det nog bra till slut.
  Så där, det var lite tankar om livet runt mej just nu. Ha det gott alla!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar