14 mars 2010

Dagarna.....



.....bara går, och man hinner inte riktigt med. Här har det varit full fart. Fredag kväll bar det iväg till barnbarnet, som fyllde 5 år i veckan. Där var så mycket folk, så man hann inte prata med alla, men det var trevligt ändå. Jag hade renoverat dotterns gamla dockskåp, som nu hennes dotter fick i sin tur. Det var en uppskattad present. Hon gissade redan innan hon öppnade paketet, att det var ett dockhus. De andra gratulanterna hade köpt möbler och dockor till huset, så lyckan var total.
Yngsta barnbarnet, lilla "Skrutten" har vart här hela veckan. Det är dotra som har varit barnflicka. Hon har varit jätteduktig, har klarat det galant. Blir nog en bra mamma, så småningom. "Skrutten" fick följa med på kalaset i fredags, där han överlämnades till sina föräldrar och systrar.
I går var vi i skogen nästan hela dagen. Var en strålande dag. Solen sken och var nästan vindstilla. Karlarna sågade ner träd, och vi andra släpade ris till brasan. Den värmde skönt, när vi tog lite paus i arbetet. Lunchen var som vanligt, när vi är i skogen, grillad korv med bröd och en öl. Kaffet är inte heller helt fel.
Idag var det kalas igen, är mycket nu. Nu var det Skruttens tur att fylla år, eller han fyller i morgon, men kalaset var idag. Tänk att han redan fyller ett år. Vart tar tiden vägen?
Lägger in bilder på födelsedagsbarnen.

Fortsatt trevlig vår

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar