21 februari 2013

Jaha ja....

 Det går inge vidare, det här med att skriva. Inspirationen infinner sej liksom inte. Men försöker i alla fall nu, och ser hur det går.
 Jag tycker ganska bra om vintern, men nu räcker det. Den har varit både lång, kall och snörik. Finns ju i alla fall en massa skoj för barnen, att göra ute. Skida, åka pulka, åka skridskor och vid milt väder, kan man bygga snölyktor, snögubbar och kanske en fästning och samla ett gäng, och ha snöbollskrig. Fast den här vintern har det inte varit så många milda dagar.
 Får besök av dotra med barn i morgon, så hoppas det blir slage väder, så man kan va ute en stund. Idag visade sej solen äntligen, det var längese´n. Den har liksom lyst med sin frånvaro, en längre tid. Nu hoppas jag den lyser några dagar och värmer vår jord.
 Annars knallar det väl på som vanligt. Jobbar för det mesta, känns det som. Men lite rolig fritid har vi oxå emellanåt. T.ex. förra helgen åkte vi tillsammans med svägerskan och svåger, och överraskningsgrattade (oj, vilket långt ord ) makens kusin, som fyllde jämnt. Han blev jätteglad, och påpekade det flera gånger, medan vi var där.
 Vi reste väldigt bekymmerslöst och trevligt. Lämnade bilen i sta´n, åkte Rosella till Kapellskär, bussen till Cityterminalen gick över till centralstationen, och tog pendeltåget till Handen där kusinens sambo mötte upp. Blev bjudna på lunch och trevlig samvaro. Vi "damer" for ner till centrum och shoppade lite, medan karlfolket blev kvar hemma. Drack lite kaffe och spelade "postkodmiljonären" innan vi gick till ett världshus och åt middag. Riktigt mysigt ställe med god mat. Kusinen var så glad att ha oss där, så han bjöd oss på middagen. Det tackar man för! Får bjuda igen, när dom kommer hit nästa gång.
 Efter övernattning, frukost och en timmes promenad runt området, var det dags att packa ihop för hemfärd. Gjorde på samma sätt, fast omvänt.
 Hade en riktigt rolig och trevlig kväll som vi tackar så hjärtligt för.


Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar