22 oktober 2012

Jo, pyttsan.......

....vad jag har skrivit ofta.Det är som om inspirationen inte vill infinna sig. Vet inte riktigt vad det är som hänt med den där inspirationen, borta är den tydligen, i alla fall. Men ska ändå försöka plita ner några ord nu.
  Livet löper på i gamla vanliga fotspår. Ibland går det upp och ibland går det ner. Har varit en tung höst, ja hela sista året har varit tungt, förresten. Känns som om man bara springer runt och alltid jäktar på med allting, för att man ska hinna ha lite ledigt. Har bestämt blivit nå´t fel någonstans.
  Hur som helst, sista helgen tog vi det i alla fall lugnt. Vädret var gått och trist, med regnskurar lite nu och då. Så lördagen tog vi en ordentlig sovmorgon, vaknade först kl. 10.00. Frukosten intogs i lugn och ro både länge och väl. Åkte och handlade lite och sedan städade vi huset, alltså städade på riktigt. Vi for inte bara runt med moppen, (som vi gör de flesta dagar, på grund av en massa hundhår) utan det blev både dammtorkat, dammsuget och golvtvätt. Och vad gott det var med eftermiddagskaffe efter det.
  Söndagen var det tänkt att åka och hälsa på svägerskan i Lemland, men hon skulle inte vara hemma, så vi blev hemma vi oxå, och fortsatte att ta de lugnt.
  Jultomten har jag börjat hjälpa lite oxå, för han har väl fullt upp ändå, kan man tänka. Får väl se om det faller i god jord. Ett av barnbarnen vet jag i varje fall, kommer bli glad, och troligen de andra oxå. Ska se om julklappsfantasin flödar vidare.
  Nu ska det ses på " Pengarna på bordet" Ha det bra alla, tills skrivklådan sätter in nästa gång.

  Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar