30 maj 2012

upprepningar...

Hej! det var ett tag sedan. Verkar som om det här med att blogga, ligger lite på is, för tillfället. Och det är tydligen inte bara jag som segar.
 Har väl inte hänt såå mycket sen sist. Livet rullar på liksom. På jobbet är det både uppåt och neråt. Känns som om allt inte riktigt har fallit på plats ännu. Men det går på nå´t vis. Får väl se hur det ser ut, när det gått ett år.
  Privat knallar det oxå på i "normala" banor. Väntar ivrigt på dotterns bebis som ska komma snart. Är bara några veckor kvar nu. Ska bli kul att se, vad det är för en filur. En filur blir det alldeles säkert, om h*n släktas det allra minsta på sin syster. Ja, förresten, den övriga släkten och familjen, är nog en hel hög filurer, den med.
 Trodde ju att sommarn var här i helgen, men oj vad jag lurade mej. Det var varmt och skönt lördag/ söndag, sen var det slut med den värmen. Nu är det kallt så in i norden, rena istiden. Hoppas värmen kommer snart igen. I varje fall till den 18: de, för då börjar min semester. Ska verkligen bli skönt med lite ledigt. En sak som är ganska bra, är väl att det blommar mycket längre, när det är lite kyligare. Våren blir längre, på nå´t vis.
 Sådär ja, får det räcka för den här gången, ska försöka uppdatera mej lite oftare.
 Kram alla som hittar min blogg!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar