14 februari 2012

Varning!!

 Har inte skrivit på ett tag, har liksom inte haft inspiration. Det har hänt så mycket tråkigheter senaste tiden. Olyckor med skador och i vissa fall med dödlig utgång. Släktingar som är sjuka, och som man inte vet hur ska sluta. Man hoppas ju att alla ska bli friska igen, men i ett fall är det nog tyvärr bara slutet som kommer. Är så ledsen för deras skull. Sänder dem en massa styrkekramar!
 Efter allt tråkigt som hänt, känns det som om någon skickar en varning, till oss människor. Man ska inte ta allt och alla för givet. Måste vara mera rädda om varandra och sej själv och de sina. Man får sej en tankeställare.
 Men det finns även glädjeämnen. Största glädjen, just nu, står dotra med familj för. Vi ska bli morföräldrar i sommar, och det ska så bli roligt. Nu håller vi tummarna för att allt går bra. Våra andra barn och barnbarn, ger oss naturligtvis oxå en massa glädje. Alla på sina olika sätt. Man ger allt man har till barnen, och man får dubbelt tillbaka. Barnen är en rikedom. Skulle inte vilja vara av med ett enda av dem.
 Var rädda om er och varandra där ute!! En massa " Alla hjärtans dag" kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar