4 juli 2011

Sen sist.....


Jaa, vad har hänt sen sist? En hel del, faktiskt. Om vi börjar med midsommar. Jag jobbade till kl. 16.00 Hem i flygande fläng, packade ihop kläder, mat, dricka och jordgubbstårta, och åkte till stugan. Framme där, skulle det packas upp en del, och en del skulle med till svägerska och svåger, dit vi var bjudna på middag. Det bjöds på sillar i olika smaker, inlagda strömmingar, rökt, kallrökt, gravad lax, nypotatis, sallad, ägg, grillad grisfile`svartbröd och knäckebröd. Allt jättegott, som vanligt. Vädret var ljuvligt, så vi kunde äta ute. Vinet var inte heller helt fel.
Plötsligt dök makens "morbror" och kusin upp. Myggen trodde oxå att dom var bjudna, så vi beslöt att avnjuta kaffe och tårtan inomhus. Vi blev underhållna av O. som har ett otroligt minne. Lite nattamat skulle ätas. Grillad korv och "Jansson" stod på menyn. Kl, 02.30 var det hög tid för en promenad hem till stugan. Sov gott till kl. 9.00 då vi tog ett uppfriskande dopp i böljan den blå.
Midsommardagen var lugn. Var upp till gården, och hälsade på, på kvällen.
Söndagen fick jag lite egen tid, då maken äkte på jobb ett par timmar. Jag solade, läste och badade. Vid ettiden, kom vårt värdpar från midsommarafton, puttrande i sin båt. Maken kom tillbaka, och vi fyra åt lunch på stranden tillsammans. En skön och trevlig helg. Tack så mycket för den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar